Werkervaring en werkzaamheden

Psychotherapie/levens coaching

Na 24 jaar werkzaam te zijn geweest in de reguliere geestelijke gezondheidszorg (Gezondheidscentrum en RIAGG ) werk ik met veel plezier en in alle rust vanuit mijn praktijk.

Vision praktijk voor levens Coaching, Bach Flower Remedies en VortexHealing. Daarbij kunnen De Bach Bloesem Remedies een hulpmiddel zijn om tot de kern door te dringen. VortexHealing® Energy Healing is een krachtige energetische geneeswijze die heling bewerkstelligt op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en karmisch niveau.

Ik werk samen met huisartsen en andere hulpverleners / therapeuten, zowel in de reguliere als in de complementaire gezondheidszorg.

Bach Bloesem Remedies 
Als Trainer/docent van het internationaal Bach Opleidingscentrum, organiseer en geef ik erkende niveau 1 en 2 Bach cursussen, de niveau 3 Practitioners opleiding, workshops en verdiepingsdagen. 

Van 2005-2010 als trainer/docent Bach Bloesem remedies en therapeutische vorming  lesgegeven aan de Academie voor Natuurlijke geneeswijze Noord-Nederland .

Van 2015 – 2018 als trainer/docent Bach Bloesem Remedies lesgegeven aan de ASPI, academie voor spirituele integratie.

Het werken binnen de geestelijke gezondheidszorg met individuen, (echt)paren, groepen en de ervaring die ik heb opgedaan met zeer uiteenlopende problematiek, hebben mij een solide basis gegeven om me van daaruit verder te ontwikkelen. In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat mijn kwaliteit ligt in het, op intuïtieve wijze, aan- en invoelen van andere mensen en door te kunnen dringen tot de essentie.