Voor wie

“Stress op het werk, teleurstelling na een mislukt examen, onverwerkt verdriet, heimwee na het wegvallen van een partner, piekeren en zich overmatig zorgen maken, angst voor allerlei dagelijkse dingen als tandarts, een hond, onweer…., kinderen moeilijk kunnen loslaten, een zware last te dragen door een te grootplichtsbesef, gevoelens van minderwaardigheid, twijfel, schuld, ongeduld, prikkelbaarheid.”

Dit zijn allemaal menselijke en herkenbare gevoelens, die ons behoorlijk kunnen beïnvloeden en uit balans kunnen brengen. Het is vaak bepalend voor de kwaliteit van ons leven, ons samenleven, onze maatschappelijke betrokkenheid en onze gezondheid.

Bach Bloesems kunnen ons helpen bij de bewustwording en overwinning van deze gevoelens. Door de balans die ontstaat wordt de zelfgenezende kwaliteit, die ieder mens heeft, gestimuleerd en worden klachten, symptomen of ziekte positief beïnvloed.
Je hoeft geen grote problemen te hebben om baat te kunnen hebben bij deze geneeswijze, de remedies zijn ook preventief te gebruiken bijvoorbeeld bij een te verwachte moeilijke tijd, bij veranderingen, examens of tijdens grote drukte. Ze helpen dan om een evenwicht te bewaren.