Bachbloemen Reis

Bach Bloemen Reis naar Engeland 1-6 mei 2019

Een unieke kans om met elkaar het Bach centrum in Sotwell te bezoeken en de sfeer te proeven van het landschap waar Dr. Bach veel van zijn bloesems heeft gevonden. We zullen wandelen door de landschappen waar Dr. Bach heeft gedwaald op zoek naar de remedies die hij nodig had.
In Sotwell bezoeken we het Bach Centrum Mount Vernon, waar we nadere toelichting zullen krijgen en op ons gemak in de tuin en zijn werkkamer kunnen rondkijken. We zullen ook Nelsons Bach te bezoeken. Dit is de afdeling die de Bach Remedies vervaardigt en over de hele wereld distribueert.

Tijdens de wandelingen zullen we een groot aantal van de Bach Bloesems tegenkomen, hoewel een deel daarvan niet in bloei zal zijn. Op markante plekken zullen we sommige bloesemremedies diepgaand met elkaar bespreken.

We werken samen met een reisbureau, die het vervoer per bus regelt.
We gaan met de nachtboot van Hoek van Holland naar Harwich naar het schilderachtige middeleeuwse stadje Wallingford, aan de Thames, niet ver van Sotwell, waar we 2 nachten in het George Hotel slapen. Ook op de terugweg stappen we in Harwich op de nachtboot naar Hoek van Holland en slapen we in 2-4 persoonshutten, die voorzien zijn van eigen sanitair. Daarna worden we dan weer met de bus naar de opstapplaats(en) gebracht.

De reis staat open voor iedereen die reeds vertrouwd is met de Bach Bloesem Remedies (niveau 1, 2 of 3) of die tenminste de Bach Bloesem Remedies een warm hart toedragen.
Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen aan de reis. De reis gaat door met minimaal 22 mensen.

De kosten zullen rond € 650,- bedragen en zijn incl. de busreis, boottochten en 2 overnachtingen in 2-4 persoonshut en ontbijt; 2 hotel overnachtingen op basis van 2-persoonskamer, ontbijt.
Een annuleringsverzekering moet je zelf afsluiten.

Als je intersse hebt kan je Je opgeven bij Micheline Bertrams.
Tel. 0343-431681. info@my-vision.net