Bachbloesem-Inspiratiedag

Deze dag geeft de mogelijkheid de BFR verder uit te diepen. Door ervaringen die je met jezelf of met anderen hebt opgedaan in het dagelijks leven, kom je de BFR in steeds subtielere vorm tegen en dit kan opnieuw vragen oproepen. Op deze dag kunnen deze vragen, ervaringen en eigen gedachten en ideeën gedeeld worden. Daarnaast kan je meer leren over jezelf, elkaar en de Bach Bloesem Remedies door te kijken naar je eigen proces en thema’s die in je leven spelen.

Wat betreft de invulling van deze dag: Het grootste deel van de dag zijn we met onszelf bezig en met de essentie van waar je nu in je leven staat. Daarbij komen de Bach Remedies aan bod die we daarbij zouden kunnen gebruiken. We adviseren elkaar als groep en zowel de Bach remedies als communicatie vaardigheden komen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor de vragen die je hebt, of onderwerpen die je aan bod wilt laten komen. Dat kan van alles zijn: ervaringen met de Bach Remedies, vragen over communicatie, remedies, cliënten, jezelf enz

De dag heeft een interactief karakter en er is ruimte voor ieders inbreng vanuit eigen kennis -en ervaringsniveau om ervaringen en vragen in te brengen.

Als het weer het toelaat, staat er ook een lekkere wandeling in de bossen op het programma met de mogelijkheid om de BFR in de natuur te ontmoeten.

Voor wie: voor iedereen vanaf niveau 2 en voor consulenten, aankomend consulenten en mensen die elders een Bach cursus hebben gevolgd.
Groepsgrootte: 5 tot 8 deelnemers.

Data 2022

zaterdag 30 april

vrijdag 2 december

Kosten: € 90,- incl. koffie/thee.
Locatie: Maarn ( Utrechtse Heuvelrug ) goed bereikbaar met de trein.