Achtergrond en zienswijze

Op weg naar een lichter leven

Het unieke van elk mens, in contact met zichzelf en de wereld om hem/haar heen, heeft me mijn hele leven geboeid. Mijn eigen zoektocht en voortdurende ontwikkelingsweg geeft me de basis om anderen tot steun te zijn, richting te geven en tot de kern te komen. Ik heb veel geleerd van mijn eigen levensproces en van wijze mensen die ik op mijn weg tegenkwam.

Naast mijn reguliere opleidingen heb ik me verder verdiept en geschoold in nieuwe vormen van psychotherapie, natuurgeneeswijzen, intuïtieve ontwikkeling en Healing.

Opleidingen

Theater, communicatie en Psychologie in de U.S.A. en Nederland.
Hogeschool Utrecht Social Work. Hogeschool Nijmegen Groupwork en Supervision. 
Opleidingen op het gebied van psychotherapeutische hulpverlening, groepstherapie en training.
Reading en Healing opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie.
Bach Foundation Registred Practitioner en trainer.
VortexHealing® Energy Healing opleiding,  MI Manifesting Intention.

Wind of Great Spirit healing